Page arrow
Poetomat - prošla događanja
Poetomat
Homepage poetomat  1 30.01.2024. u 20:00 @ Booksa

Poetomat: Marija Skočibušić

U novoj godini peta runda Poetomata donosi najbeskorisniju sezonsku radnicu u Fresh Corneru Vukova Gorica i na/upornu Instagram microinfluenericu.

Poetomat
Homepage poetomat 19.12.2023. u 20:00 @ Booksa

Poetomat: Karla Perica

Okrenuli smo ručku Poetomata i za četvrtu tribinu dobili Karlu Pericu, koja svoju poeziju objavljuje na Instagramu i Substacku.

Poetomat
Homepage poetomat  1 28.11.2023. u 20:00 @ Booksa

Poetomat: Marko Pavlovski

Kucamo na vrata onih što se dugo nisu oglasili svojim pjesmama, zanima nas jesu li odustali? Za gosta nove pjesničke tribine Poetomat zato biramo Marka Pavlovskog!

Poetomat
Homepage poetomat 24.10.2023. u 20:00 @ Booksa

Poetomat: Patrik Potočki

Okrenuli smo ručku Poetomata i za drugu tribinu dobili svestranog Patrika Potočkog!

Poetomat
Homepage poetomat  3 26.09.2023. u 20:00 @ Booksa

Poetomat: Lucija Butković

Kucamo na vrata onih što se dugo nisu oglasili svojim pjesmama, zanima nas jesu li odustali? Za prvu gošću nove pjesničke tribine Poetomat zato biramo Luciju Butković.

Poetomat

Sigurni smo da vas dok sjedite zamišljeni nad zbirkom poezije muče brojna pitanja. Što je bilo prije – pjesnik ili pjesma? Koja zbirka pjesama najbolje ide uz koji dio dana? Je li pjesmu lakše napisati u krevetu ili na plaži? Nova Booksina pjesnička tribina Poetomat sigurno vam neće dati odgovor ni na jedno od ovih pitanja, a možda će vam ih dati i previše na neka druga. Osim što je piše, našu Laru Mitraković zanimaju dosta bizarne stvari u poeziji, pa će s mladim afirmiranim i neafirmiranim pjesnikinjama i pjesnicima razgovarati o njihovom stvaralaštvu, životu, nadanjima, ljubavima, hobijima, čudnim navikama i ukusima. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu