Za boravak u klubu Booksa potrebna je Covid potvrda. / Covid Certificate is mandatory in Booksa.
Close
Page arrow
Čitateljski klubovi - prošla događanja
Čitateljski klub "Plus"
Homepage large untitled design  6   1 19.01.2022. u 18:00 @ Booksa

Čitateljski klub +: 'Vrijeme misli'

Na prvoj ovogodišnjoj raspravi Čitateljskog kluba + razgovarat će se o radovima deset autorica i autora iz Hrvatske okupljenima u antologiji Revije malih književnosti: Hrvatska. 

Filmsko-čitateljski klub
Homepage interview with the vampire 1 13.01.2022. u 18:00 @ Booksa

Filmsko-čitateljski klub: 'Intervju s vampirom'

Za prvi susret u novoj godini filmsko-čitateljska grupa razgovarat će o knjizi nedavno preminule Anne Rice 'Razgovor s vampirom' te o njenoj filmskoj adaptaciji, 'Intervju s vampirom' redatelja Neila Jordana.

Booksa Book Club
Homepage maxresdefault  1 23.12.2021. u 18:00 @ Booksa

Booksa Book Club: 'Zahvalnosti' Delphine de Vigan

Booksa Book Club za posjednji susret u ovoj godini odabrao je knjiigu o riječima i o daru govorenja, o nužnosti razgovaranja i izgovaranja zahvalnosti koju osjećamo prema drugima.

Čitateljski klub "Plus"
Homepage ivan%c4%8dica %c4%90eri%c4%87 16.12.2021. u 18:00 @ Booksa

Čitateljski klub +: 'Sva je priroda divlja i surova' Ivančice Đerić

Čitateljski klub + za susret u prosincu odabrao je nostalgičan triler spisateljice s kanadskom adresom Ivančice Đerić koji opisuje vrijeme koje je samo na prvi pogled prošlo svršeno.

Filmsko-čitateljski klub
Homepage olivekitteridge02 09.12.2021. u 18:00 @ Booksa

Filmsko-čitateljski klub: 'Olive Kitteridge'

Za idući susret filmsko-čitateljska grupa razgovarat će o književnoj i televizijskoj junakinji, zajedljivoj, ironičnoj, istodobno nemilosrdno iskrenoj i duboko empatičnoj umirovljenoj učiteljici Olive.

Čitateljski klub poezije
Homepage untitled design   2021 11 23t132145.434 03.12.2021. u 17:00 @ Booksa

Čitateljski klub poezije: 'Divovski koraci' Krešimira Pintarića

Za prosinački susret poetska čitateljska grupa odabrala je zbirku u kojoj autor nudi duhovite fragmente svoje svakodnevice.

Booksa Book Club
Homepage untitled 25.11.2021. u 18:00 @ Booksa

Booksa Book Club: 'Vezice' Domenica Starnonea

Booksa Book Club za susret u studenom odabrao je uzbudljiv roman o braku i preljubu, o onima koji napuštaju i onima koji su napušteni, o (ne)sposobnosti praštanja, o preobrazbi obitelji od sigurnog utočišta u poprište doživotne borbe. 

Čitateljski klub "Plus"
Homepage svd 17.11.2021. u 17:00 @ Booksa

Čitateljski klub +: 'Autobusne bilješke' Selvedina Avdića

Na susretu u studenom ova čitateljska grupa razgovarat će o knjizi zapisa bosanskohercegovačkog pisca nastalih tijekom putovanja autobusom.  

Čitateljski klub poezije
Homepage 2018 04 30 23.52.53 16.11.2021. u 18:00 @ Booksa

Čitateljski klub poezije: 'Ostatak svijeta' Ivice Đikića

Čitateljski klub poezije u studenom razgovara o zbirci kojom se Ivica Ðikić legitimira se kao pjesnik evokacije, memorabilija, melankolije, tjeskobe i tuge.

Čitateljski klubovi

Imamo ih dva za prozu i jedan za poeziju. I još jedan za film. Na sva četiri kluba čita se jedna knjiga mjesečno (i gleda jedan film) i sastaje se jednom mjesečno. Članstvo u klubovima je besplatno, ali ako vam se svidi i odlučite redovito dolaziti, molimo vas da se učlanite u klub Booksa. Često nas pitate koji je prosjek godina društva koje se okuplja na sastancima book clubova. Nismo nikad računali, ali rekli bismo da nas ima od studentske populacije do umirovljenika. Šaroliko smo društvo po godinama, karakterima, obrazovanju, stilu odijevanja, nacionalnosti i razno raznim ukusima, uključujući i one literarne. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu