Putešestvije nesretnog atentatora

'Čovjek koji je ubio Getúlija Vargasa' urnebesno je duhovita priča u kojoj Soares vješto isprepliće povijesne likove s najluđom zamislivom fikcijom.

Misli o smrti i top-liste

Knjiga 'Drukčija od drugih' Lene Dunham nije samo autobiografija slavne osobe, nego izvrsna i duhovita knjiga o problemima mladih žena.

Povijest pišu i sanjari

'Muzej zabačenih tajna' Oksane Zabužko je složeni, napeti roman o intimnim i društvenim tajnama iz ukrajinske prošlosti. 

Obilan književni obrok

'Gozba Johna Saturnalla', posljednji roman Lawrencea Norfolka, eruditska je mješavina drevnih legendi, kulinarskih delicija i romanse.

Tajni dnevnik Sade Jasutani

Roman 'Priča za vremensko biće' Ruth Ozeki majstorski je roman o neobičnoj vezi između japanske djevojke i američke književnice.

Život u poratnoj Poljskoj

'Traktat o ljuštenju graha' Wiesława Myśliwskog je bogat sadržajem i zanimljiv formom - jedan od romana kojima se čitatelj neprekidno može vraćati.

Nesretna majka i Sin Božji

Roman 'Evanđelje po Mariji' Colma Toíbina prikazuje Bogorodicu kao trodimenzionalnu osobu koja samo želi da joj sin ostane živ.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.