KRITIKA 65: Dunja Radosavljević

'Paprat' je emocionalni tour de force kroz kuriozitete suvremene Srbije, koji vas obuzima u trenutku i nakon kojega se osjećate kao da vas je pregazio vlak.

KRITIKA 64: Ratko Cvetnić

Bilo bi bolje da je Cvetnić imao snage zaoštriti događaje i malo radikalizirati radnju prema zanimljivim okolnostima ili događajima iz tog vremena.

KRITIKA 63: Selvedin Avdić

Avdić polazi od premise da život u društvu, posle ratnih sukoba, nije moguće nastaviti na isti način kao da rata nije ni bilo.

KRITIKA 62: Predrag Lucić

Ostrašćeni Lucićev angažman vezan uz međunarodnu politiku izvanredno ukazuje na duboko provincijalan karakter 'naše', hrvatske službene politike.

KRITIKA 61: Josip Novaković

'Prvi aprila' tekst je koji u najboljem smislu crpi iz kritičkog potencijala književnosti i svome čitatelju pruža materijal za razbijanje glave.

KRITIKA 60: Nenad Rizvanović

Priča je koncipirana, kako na klapni stoji, na 'ambiciozan način', ali ta ambicioznost zahteva kudikamo više prostora nego 136 stranica koliko roman sadrži.

KRITIKA 59: Nemanja Mitrović

Svaki filolog pri čitanju ovog džumbusa mora dobiti blaži slom živaca, a autoru bi iz milosrđa valjalo pokloniti kakav dobar etimološki rječnik.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.