KRITIKA 104: Hrvoje Šalković

Iako je u ovom romanu Šalković pokazao više kompozicijske ambicije, popis zamjerki koje mu se mogu uputiti prevazilazi gabarite predviđene za ovaj tekst.

KRITIKA 103: Ivana Sajko

Ponukani našim izborom ovog romana među najbolje u domaćoj produkciji u posljednje dvije godine, objavljujemo i zasluženu kritiku.

KRITIKA 102: Tena Štivičić

Kolumne Tene Štivičić su komunikativne po svojoj prirodi i nameni. U pitanju je veoma pitko, lucidno i prijemčivo štivo.

KRITIKA 101: Viktor Žmegač

Knjiga pokazuje da je itekako moguće u zbirci eseja postići onaj čarobni poetski efekt koji se danas tako rijetko nalazi čak i u domaćoj romanesknoj formi.

KRITIKA 100: Kruno Čudina

Razlog zbog kojeg se roman isplati uzeti u ruke jest njegova ljepota. Ljepota čiji su glavni aduti struktura, pripovijedanje i, u podlozi svega, emocija.

KRITIKA 99: Aleš Šteger

'Berlin' nije vodič kroz grad u kome je ova knjiga nastala i po kome je dobila ime. Mapa kojom se hoda kroz tekst i grad lični je itinerer.

KRITIKA 98: Božidar Koprivica

Ova knjiga o voleju, škaricama i felšu priča na potpuno drukčiji način; priča nogomet koji s komercijalizacijom i digitalnom montažom atrakcija nema nikakve veze.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.