KRITIKA 204: Tahir Mujičić

Pokušavši da napiše nešto što bi bio humoristički roman o ratu, političkoj represiji i ljubavi, Tahir Mujičić je mnogo toga ostavio po strani.

KRITIKA 203: Andrea Pisac

Možda je najveća kvaliteta ovog romana upravo stalno i namjerno balansiranje, gotovo žongliranje između subjektivnog i objektivnog.

KRITIKA 202: Rade Jarak

'Yu puzzle' nesumnjivo želi da napravi otklon od žanra istorijskog romana i da progovori o dublјim egzistencijalnim 'istinama'.

KRITIKA 201: Milorad Popović

Bolja selekcija materijala i povezivanje epizoda u čvršću i značenjski pregnantniju celinu, ovaj bi roman učinili značajno boljim.

KRITIKA 200: Igor Rajki

Knjiga donosi osvježenje u domaću prozu i razmiče sumorne oblake ozbiljnosti i pretencioznosti drage domaćim zanatlijama od pera.

KRITIKA 199: Nela Milijić

Kad se zagrebe pod koru ludističkoga zanosa, pronalazi se često neizlječiva bol subjekta iz koje izvire neutaživa glad za riječima.

KRITIKA 198: Boris Postnikov

Osnovna svrha knjige je da uputi čitatelja na određene uznemirujuće trendove koji se mogu primijetiti u svim zemljama bivše Jugoslavije.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.