KRITIKA 202: Rade Jarak

'Yu puzzle' nesumnjivo želi da napravi otklon od žanra istorijskog romana i da progovori o dublјim egzistencijalnim 'istinama'.

KRITIKA 201: Milorad Popović

Bolja selekcija materijala i povezivanje epizoda u čvršću i značenjski pregnantniju celinu, ovaj bi roman učinili značajno boljim.

KRITIKA 200: Igor Rajki

Knjiga donosi osvježenje u domaću prozu i razmiče sumorne oblake ozbiljnosti i pretencioznosti drage domaćim zanatlijama od pera.

KRITIKA 199: Nela Milijić

Kad se zagrebe pod koru ludističkoga zanosa, pronalazi se često neizlječiva bol subjekta iz koje izvire neutaživa glad za riječima.

KRITIKA 198: Boris Postnikov

Osnovna svrha knjige je da uputi čitatelja na određene uznemirujuće trendove koji se mogu primijetiti u svim zemljama bivše Jugoslavije.

KRITIKA 197: Tatjana Gromača

U toj delimičnoj jezičkoj konfuziji i promeni perspektive otkriva se glavna slabost inače veoma potresnog i u velikoj meri uspelog romana.

KRITIKA 196: Dean Duda

Duda ne govori o književnosti putovanja, nego o kulturi putovanja koja se stiče gotovo isključivo kroz tekst koji može biti književni i vanliterarni.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.