booksa

Uskoro šou! Crtani romani šou!

Aaaaahjaaaaaaaak!! Hiljadu mu darkvudskih bubnjeva! Svih mi napitaka moga djeda apotekara! Svih mi brkova moje familije!

booksa

Kvizni štab,12.10.2007.

Ovaj puta nije potrebno reći: "Što čekate vi koji ne dolazite?". U petak su se na kvizu pojavile neke nove ekipe. Ukupno čak 59 ljudi.

booksa

Bibliofilija nije zarazna

Da je, glavni i odgovorni krivac za epidemiju bio bi Božidar Alajbegović Moljac koji nam je dozvolio da provirimo u njegovo 'Utočište od riječi'.

booksa

Ništa nije strašnije od istine

A istina su kontroverze oko izbora, nuklearna kriza, epidemije bolesti, međunarodni sukobi i globalno zatopljavanje. Jimmy Carter i Al Gore u akciji.

booksa

Stvaranje tribine javnosti

U susjednoj nam državi održana je tribina koja će zanimati sve sudionike književnog života s ove strane Karpata. Postavljeno je pitanje: Za koga pisati?

booksa

Čitajte na netu

Za slučaj da ste propustili skrećemo vam pažnju na Marija Kovača, Ivicu Prtenjaču, InMagove natjecatelje i Mariju Andrijašević. Sve na netu.

booksa

Frankfurt, over and out

Kako se prezentirala Hrvatska na najvećem sajmu knjiga na svijetu, zašto Srbija nije imala vlastiti nacionalni štand i što nas čeka u Leipzigu...

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.