Page arrow
01.07.2022. u 18:00 @ Booksa

Tematski čitateljski klub: Teorije zavjere

Large copy of tematski %c4%8ditateljski klub predlo%c5%beak  2
Ponedjeljak
27.06.2022.

Na posljednjem će susretu prije ljetne pauze tematski čitateljski klub raspravljati o temi: teorije zavjere.

Za temu će se inspirirati knjigom Teorije zavjere 21. stoljeća Velimira Grgića.

Da podsjetimo, umjesto aktualnih beletrističkih naslova, primarna materija ovog čitateljskog kluba bit će publicistika, esejistika i teorijska literatura o određenoj temi, uz manji broj književnih naslova koji će se nadovezivati na prethodno navedenu literaturu.  Kako najavljuje voditelj ovog čitateljskog kluba, komparatist, novinar i kritičar Matija Prica: "Ovaj čitateljski klub neće vas iznova svaki mjesec oduševljavati zavodljivim beletrističkim naslovima, već će vas 'tlačiti' publicistikom, teorijom i, u boljim slučajevima, esejistikom. Možda se tu i tamo slučajno potkrade i koji književni naslov, ali samo kao mamac."

Sastanci ovog čitateljskog kluba održavaju se zadnjeg petka u mjesecu u 18h u Booksi. (Jer postoji li bolji način za provod petkom navečer?!)

Primjerci tekstova bit će vam osigurani, a za detalje i više informacija o poglavljima javite se na mail booksa@booksa.hr.

Programe Bookse u parku podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Zaklada Kultura nova.

Tematski čitateljski klub

Umjesto aktualnih beletrističkih naslova, primarna materija ovog čitateljskog kluba bit će publicistika, esejistika i teorijska literatura, uz manji broj književnih naslova koji će se nadovezivati na prethodno navedenu literaturu. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu