Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250

Zašto slušati knjige?

Large mark rohan ovvprvwnbli unsplash

Mark Rohan, Unsplash.

Utorak
09.11.2021.

Interliber je, osim najboljeg mjesta za kupovinu knjiga, također i odlična prilika za poslušati raznolike tribine i razgovore koji se bave književnošću. Na ovogodišnjem sajmu jedan od takvih događaja bit će i tribina naziva Čemu audio knjige i treba li nas navući na slušanje? koja će se održati u četvrtak, 11. studenog 2021. u 17 sati na galeriji Paviljona 5. 

Tribinu organizira izdavač audio knjiga Audio Store Transonica koji stoji iza prve domaće aplikacije za njihovu distribuciju i slušanje book&zvook, a koji se i predstavlja na ovogodišnjem sajmu.

Na tribini će biti govora o rastućem trendu slušanja knjiga, a gosti će biti kustosica, kritičarka i urednica Nada Beroš, izdavač Ivan Sršen iz Sandorfa te programer i strateški savjetnik s književno-kritičarskim iskustvom Božidar Pavlović iz AYMO Ventures. Tribinu će moderirati Ljubica Letinić.

A ako zavirite na book&zvook interliberski štand u potrazi za knjigama, među naslovima ćete moći naći, primjerice, Sarajevski Marlboro u interpretaciji Mustafe Nadarevića, Ferićev Anđeo u ofsajdu u izvedbi Pere Kvrgića ili Tomićevog Muškarca bez brkova kojeg čita Ivica Vidović. I drugi pisci dobili su svoj glumački glas: Živko Anočić dao ga je Damiru Karakašu, Goran Bogdan Ivici Đikiću, Vilim Matula Edi Popoviću, Momčilo Otašević Andreju Nikolaidisu, Miki Manojlović Danilu Kišu, i tako dalje. A tu su još i dječja izdanja obogaćena glazbom i raskošnim zvučnim dizajnom.

Mnogo razloga za posjetiti book&zvook štand!


Izvor: book&zvook


Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu