Uspjeh Booksine kampanje

Petak
02.01.2015.
Prije nepunih mjesec dana pokrenuli smo crowdfunding kampanju kako bismo prikupili 6000 dolara za obnovu kluba, odnosno za promjenu ozvučenja, ugradnju klima uređaja i promjenu derutnog znaka na pročelju. Kampanja je završila jutros, a prikupljeno je i više od očekivanog iznosa, točnije 6706 dolara. Bolji kraj našeg 10. rođendana i bolji ulazak u novu godinu teško smo mogli zamisliti.
Kampanja je pokrenuta na Indiegogo platformi, a u nju se online uključilo 138 donatora iz 10 zemalja - Hrvatske, SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Austrije, Francuske, Norveške, Srbije, Italije i Njemačke. No ovaj broj donatora nije konačan jer je mnogo Booksinih simpatizera, članova, gostiju, suradnika, kolega, prijatelja sudjelovalo tako što su donirali novac na brojnim obljetničkim događanjima u klubu tijekom prosinca.
Jako nam puno znači ogromna podrška koju smo dobili, jer je jako puno ljudi pomoglo na razne načine – osim financijski, mnogi su se uključili i širenjem informacija o kampanji, ili poklanjanjem slobodnog vremena i usluga, a što cijeloj inicijativi daje dodatnu vrijednost. Budući da je cilj kampanje bio ne samo prikupljanje novca, nego i povezivanje sa našim članovima i publikom koja cijeni naš trud, ovaj uspjeh daje nam dodatan poticaj da krenemo u drugo desetljeće Booksinog rada.

Link na kampanju na Indiegogo platformi možete pronaći ovdje

Velika hvala svima i vidimo se uskoro u Booksi s novim znakom, klimom i ozvučenjem!

foto: Matea Sabić
Možda će vas zanimati
Iz Revije malih književnosti
27.10.2016.

Revija malih književnosti - Baltik

Na jednom mjestu možete naći radove svih 27 estonskih, latvijskih i litavskih autor(ic)a koji su bili dijelom Booksine Revije malih književnosti 2015.

Piše: Booksa

29.09.2008.

Kino Booksa

Adaptacije, pisci kao redatelji i scenaristi, filmovi o piscima, književnost u serijama - sve to naći će se na programu Kina Booksa.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu