Četvrtak
26.04.2018.

Prozak / Na vrh jezika 2018./19.
Extra_large_pills
Foto: [OrZO] / Flickr
A+ A-
Nagrade za rukopise autor(ic)a do 35 godina Na vrh jezika za poeziju i Prozak za prozu organizira Udruga za kreakciju Kultipraktik, a godišnje dodjeljuje žiri u sastavu: Olja Savičević IvančevićMarko Pogačar i Kruno Lokotar.
 
Nagrada Prozak se sastoji od objave zbirke priča ili romana sa svim pripadnim autorskim pravima, Prozak/Na vrh jezika prstena i diplome. Nagrada Na vrh jezika se sastoji od objave zbirke poezije, Prozak/Na vrh jezika prstena i diplome.
 
Natječaji Na vrh jezika i Prozak su trajno otvoreni za sve građane Republike Hrvatske mlađe od 35 godina.
 
Izbor do 10 pjesama uz bio-bibliografsku crticu valja poslati kao privitak u jednom word-dokumentu na adresu navrhjezika@gmail.com, a prozu(e) opsega do 5 kartica teksta (9000 znakova s proredom) na adresu prozaknatjecaj@gmail.com.
 
Radovi koji budu ulazili u širi izbor bit će objavljivani na stranici udruge Kultipraktik i na Facebooku Prvi prozak na vrh jezika.
 
Autori koji uđu u širi pa uži izbor, koji je javan, bit će o tome obaviješteni e-mailom i zamoljeni da žiriju na uvid pošalju sav materijal koji bi mogao ući u knjigu.
POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.