Page arrow

Potpore književnim prijevodima

Large 2634
Srijeda
04.01.2012.

Odjel za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture će u suradnji s Knjižnicama grada Zagreba 12. siječnja 2012. godine održati informativni dan o programu EU Kultura 2007. – 2013. na temu programske aktivnosti 1.2.2. Potpora književnim prijevodima.

Uz kratki opći pregled Programa, naglasak će biti stavljen na kategoriju književnih prijevoda kao i ispunjavanje prijavnice za navedenu natječajnu kategoriju. Radionica na temu natječaja za književne prijevode održat će se u suradnji s kolegicom iz Izvršne agencije za obrazovanje, kulturu i audiovizualnu djelatnost iz Bruxellesa, gospođom France Dantin.
 
Radionica će se održati u Multimedijalnoj dvorani Knjižnice grada Zagreba na Starčevićevom trgu 6 (kod Glavnog kolodvora) s početkom u 10:00 sati.

Mole se svi zainteresirani da svoje sudjelovanje prijave najkasnije do podne 11. siječnja 2012. godine s obzirom na ograničen broj mjesta.
 
Raspored programa

Link za prijavu
 

Možda će vas zanimati
U fokusu
Homepage dizajn bez naslova  15 08.03.2021.

Praktični osmomartovski vodič za i kroz književne nagrade

Koji su sve mogući razlozi koji dovedu do tako očigledne posljedice da književnost žena nije podjednako nagrađivana i vrednovana kao muško stvaralaštvo? Još uvijek aktualan tekst Nađe Bobičić.

Piše: Nađa Bobičić

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu