Page arrow

Natječaj 'Ivica Kičmanović'

Large 718
Utorak
04.03.2008.

Na 22. natječaj Ivica Kičmanović možete prijaviti literarne i novinarske radove o djetinjstvu i školovanju, napisane na standardnom hrvatskom jeziku ili na narječjima.

Radovi se šalju na adresu:
Matica hrvatska
Natječaj 'Ivica Kičmanović'
10290 Zaprešić

Pravo natjecanja imaju literarne i novinarske družine te pojedinačno učenici osnovnih škola iz Hrvatske, BiH i Vojvodine, s time da je rok slanja za radove iz Hrvatske 1. travnja 2008., dok je za radove iz BiH i Vojvodine rok 15. travnja 2008.

Od propozicija valja spomenuti još i to da škole do 500 učenika mogu slati najviše pet literarnih i pet novinarskih radova, dok veće škole mogu poslati do 10 literarnih i 10 novinarskih radova, sve u četiri primjerka. Valja priložiti CD ili disketu sa snimljenim tekstovima u rtf formatu.

Najbolji radovi bit će objavljeni u Zborniku Ivica Kičmanović, a nagrađeni učenici i njihovi mentori bit će pozvani na 24. dane Ante Kovačića koji se održavaju 5. i 6. lipnja 2008., kada će biti i proglašeni rezultati natječaja. 

Možda će vas zanimati
U fokusu
Homepage dizajn bez naslova  15 08.03.2021.

Praktični osmomartovski vodič za i kroz književne nagrade

Koji su sve mogući razlozi koji dovedu do tako očigledne posljedice da književnost žena nije podjednako nagrađivana i vrednovana kao muško stvaralaštvo? Još uvijek aktualan tekst Nađe Bobičić.

Piše: Nađa Bobičić

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu