Page arrow
24.09.2022. u 11:00 @ Booksa

Dječji čitateljski klub: 'Kućica na stablu od 13 katova'

Large decji Prvi sastanak u lipnju.
Četvrtak
01.09.2022.

Pozivamo sve radoznale čitatelje i čitateljice od 8 do 12 godina na drugi susret Booksina Dječjeg čitateljskog kluba. Klub je mjesto druženja za djecu koja osim što vole čitati knjige, vole i razgovarati o pročitanom. Ako imate doma dijete koje drži knjigu pod poplunom i čita za vrijeme obiteljskog ručka, pravi je čas da ga dovedete u Booksu. Voditeljica kluba je Maša Banović, 8 godina.

Prvi lipanjski osnivački susret ovog kluba je prošao jako lijepo, djeca su se odlično sporazumjela, razgovarala o tome kako biraju knjige, idu li u knjižnicu, kakve knjige vole, tko im pomaže u čitanju, tko im preporučuje knjige. Naša voditeljica je vodila razgovor održavajući živu atmosferu u kojoj su sva djeca bila slobodna da razgovaraju i izraze svoje mišljenje.

Ovoga puta tema je knjiga Kućica na stablu od 13 katova Andyja Griffithsa i Terryja Dentona

Pridružite nam se! Svi zainteresirani se mogu javiti na booksa@booksa.hr.

Dječji čitateljski klub

Pozivamo sve radoznale čitatelje i čitateljice od 8 do 12 godina na susrete Booksina Dječjeg čitateljskog kluba. Klub će biti mjesto druženja za djecu koja osim što vole čitati knjige, vole i razgovarati o pročitanom. Ako imate doma dijete koje ne prestaje pričati o Pipi Dugoj Čarapi, drži knjigu pod poplunom i čita za vrijeme obiteljskog ručka, sad je pravi čas da ga dovedete u Booksu.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu