Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.
19.06.2024. u 18:00 @ Booksa

Radionica poezije Martine Vidaić: polaznici/e čitaju

Petak
31.05.2024.

U parku ispred Bookse održat će se čitanje pjesama polaznica i polaznika radionice pisanja poezije koju vodi Martina Vidaić.

Dođite i saznajte kako je izgledala njihova radionica, kako je tekao rad na pjesmama i kakvi su njihovi rezultati. Mi provjereno znamo da su se, osim što su marljivo pisali, polaznici radionice i jako dobro zabavljali sa svojom voditeljicom Martinom.
Možda se i vi poželite prijaviti u sljedećoj sezoni!

Svoje pjesme će nam čitati Dunja Bahtijarević, Majda Čaušević Radić, Nikolina Milardović, Miranda Novak, Hrvoje Ryznar, Nikola Serdar, Sara Štrkalj, Magdalena Tandarić.
.
Dođite i podržite!

Svi prije ili kasnije završe u Booksi.
#booksinih20

Program podupiru Turistička zajednica grada Zagreba, Grad Zagreb i Zaklada Kultura nova.

Booksa u parku 2024

Booksa u parku, ljetna oaza u Martićevoj, mali nezavisni kult(ur)ni festival, i ove godine zabljesnut će književnim, glazbenim, filmskim i participativnim programima osmišljenim u suradnji s našim prijateljima, susjedima, brojnim organizacijama i umjetničkom zajednicom! Kao i dosad, i ovom Booksom u parku želimo istaknuti važnost dostupnosti javnih prostora kao vitalnih dijelova gradskog tkiva, za programe koji dolaze iz lokalnih zajednica, umjetničkih kolektiva i nezavisnih kulturnih organizacija.

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu