Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250
02.07.2021. u 20:30 @ Booksa

Škrabica: Radost!

Large 1.6.   18.7.  24
Srijeda
23.06.2021.

Na još jednom koncertu Škrabice u parku ispred Bookse zasvirat će bend Radost!

Radost! je, kako se samostalno deklarira, post post post pop rock bend, a utemeljitelj mu je i član pisac i pjesnik Goran Bogunović koji će pravo iz razgovora o svojoj poeziji priključiti svoju gitaru na pojačalo i pridružiti se Branku Bogunoviću, Dimitriju Petroviću i Dini Kraljeti. Nekad davno je Goran izjavio da ga ideja bezrazložne radosti prati cijeli život i nama je drago nam je dijeli s nama, stoga se okupimo u što većem broju!

Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

***

Program podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Zaklada Kultura nova.

Booksa u parku 2021

Programe Bookse u parku podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Zaklada Kultura nova.

I dalje se družimo u parku!

Zagrebačkom Martićevom i dalje - kroz rujan i listopad - glasno odzvanjaju književnost i kultura: nastavljamo druženja na Booksinim programima u parku!

Istina jest da je Booksa odavno svoje programe pogurala van jer druženja u parku ipak su nešto posebno. U tih nekoliko tjedana programa usmjeravamo se na raznolikost, solidarnost i otvorenost u našem malom, ali beskrajno dragom i šarmantnom kvartu. Nakon dugog perioda zatvorenosti, izolacije, zazora od druženja i sveopće krize i nesigurnosti, još radosnije ugošćavamo prijatelje daleke i bliže, susjede i strance, festivale nove i stare, sve pod brezama i još bliže kvartu – dođite se zabaviti, educirati i družiti se!

Large ninaromicbooksa 25jun21 pibernik 34

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu