Page arrow
Web banner 3Banner mobile 3
15.06.2019. u 14:00 @ Booksa

Booksa u parku: radionica izrade naljepnica

Large 13116304 1686807624916434 4831418573102749060 o  1
Subota
01.06.2019.

Na radionici će se polaznici upoznati sa manualnom tehnikom izrade naljepnica pomoću raznobojnih samoljepljivih folija.

Tijekom radionice polaznici će naučiti kako napraviti skicu motiva te prijenos motiva na foliju. Poslije toga slijedi rezanje željenog motiva pomoću skalpela ili škara. Poanta ove radionice je širenje ove jednostavne ali efektne tehnike i razvijanje novog načina kreativnog izražavanja.

Naravno da je idealno za djecu, ali nema dobnog ograničenja za sudjelovanje u ovoj radionici pa ako vas zanima kako izraditi naljepnicu da bude "baš po vašem jusu", dođite! Ništa ne morate donositi od pribora i materijala, sve će vas čekati u parkiću ispred Bookse. Radionica će trajati dva sata, a voditelj radionice je Mario Miličić.

Molimo vas da nam se najavite na booksa[at]booksa.hr najkasnije do četvrtka, 13.6. do kraja radnog dana kako bismo znali koliko materijala da nabavimo. Dobro nam došli!

Ova je predstava jedna od aktivnosti u Projektu Korak dalje prema uključivoj kulturi kojeg AKC provodi u partnertstvu s organizacijama: Kulturtreger, Savez udruga Operacija grad, Multimedijalni institut (MI2), Udruženje za razvoj kulture - URK i WHW/Što, kako i za koga i Centar za mirovne studije.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

 

 

Booksa u parku 2019

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu