Booksa je na godišnjem od 18.7. do 30.8.! / Booksa is closed from July 18th until August 30th!
Close
Page arrow
14.06.2018. u 18:30 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2018: Škrabica posvećena Anti Perkoviću

Large skrabica koncert
Ponedjeljak
04.06.2018.

Škrabica je glazbeni program koji u klubu Booksa ide već osmu godinu. Osmislio ga je i pokrenuo Booksin prijatelj, suradnik, susjed Ante Perković. Njemu su se ubrzo pridružili Nina Romić i Luka Belani. Kad su Ante, Nina i Luka prešli na neke druge projekte, zamijenio ih je prvo Adam Semijalac (Bebe Na Vole) a danas Škrabicu uređuje i vodi Andrija Škare. Ante je zamislio da se svira samo autorska glazba, cilj mu je bio podržati nezavisnu kantautorsku scenu, stvoriti prostor za one koje se rijetko, ako ikad čuje u mainstream medijima. Naziv programa dolazi od činjenice da se ne naplaćuje ulaz, već se prikupljaju dobrovoljni novčani prilozi u škrabici, a sav novac ide glazbenicima, ili se donira onima koje glazbenici sami odaberu. Tako je sa Škrabicom bilo 2010., tako je i danas.

Na ovom posebnom izdanju Škrabe nastupit će U pol' 9 kod Sabe i Mayales u prilagođenom izdanju i uz gosta iznenađenja.

Cijeli program festivala Design District Zagreb imate ovdje, a tu pronađite sve što vam ove godine nudi Booksa u parku.

Booksa u parku 2018

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu