Booksa je na godišnjem od 18.7. do 30.8.! / Booksa is closed from July 18th until August 30th!
Close
Page arrow
17.06.2018. u 16:00 @ Booksa

Booksa u parku @ddz2018: Audio klub@Booksa uz M. Collina i "Rave On"

Large audio klub matthewcollin
Ponedjeljak
04.06.2018.

Matthew Collin je britanski novinar i urednik, autor nekoliko hvaljenih knjiga uključujući Altered State, priču o počecima acid house i rave glazbe u Velikoj Britaniji te nedavno objavljene Rave On koja dokumentira kulturu globalne elektronske dance glazbe.

Kako je rekao Ante Perković, pokretač ovog programa u Booksi, muzika ne zvuči isto u osami i u društvu: ono što i kako čuje drugi utječe na vas, nečija radost vas može ponijeti, nečije odbijanje zatvoriti, jednadžba je to s puno veselih nepoznanica. S Matthew Collinom će razgovarati voditelji Audio kluba Matej Ivušić i Leonard Jurić, a u pozadini će nam svirati glazba po Collinovom izboru. Svi su pozvani da dođu i doprinesu raspravi!

Cijeli program festivala Design District Zagreb imate ovdje, a tu pronađite sve što vam ove godine nudi Booksa u parku.

Booksa u parku 2018

Booksa u parku je ono lijepo razdoblje kada se Booksa preseli u mali park, pokraj Grge i ispod breza i omorika. Program je nudio ponešto za svakoga - razgovore, promocije, druženje, mnogo književnosti i dosta glazbe. 

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu