Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija
11.06.2021. u 18:00 @ Booksa

FEKP: Sat u radionici kratke priče

Large untitled design  87
Utorak
25.05.2021.

U sklopu ovogodišnjeg programa Festivala europske kratke priče u parku ispred Bookse i u suradnji s CeKaPo-om održat će se program Sat u radionici kratke priče: Kako uhvatiti zeca? na kojem će sudjelovati spisateljica Lana Bastašić, uz moderaciju Jelene Zlatar Gamberožić, te pokušati dati odgovore na pitanje kako napisati (dobru) kratku priču. 

Lana Bastašić, regionalna zvijezda, govorit će i o umijeću pisanja, strukturi, dijalogu i ostalim tajnama zanata. Zgodno je napomenuti da je Lana jedna od osnivačica škole književnosti Bloom u Barceloni. Kao neka vrsta vodiča, tu će biti i spisateljica s iskustvom rada u zagrebačkom Centru za kreativno pisanje, Jelena Zlatar Gamberožić. Polaznici ove radionice imat će priliku naučiti pokoji trik od dvije vrlo uzbudljive autorice.


Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

***

Program podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske te Grad Zagreb.

 

Booksa u parku 2021

Programe Bookse u parku podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Zaklada Kultura nova.

20 godina Bookse, 20 godina književnosti na drugačiji način!

Booksa u 2024. slavi velikih 20 godina! Kako svi mi volimo okrugle obljetnice, neki od vas vjerojatno će se sjetiti našeg 10. rođendana, koji smo (pro)slavili crowdfunding kampanjom1 i velikim završnim tulumom.

Za ovaj, 20. rođendan tulumarit ćemo cijelu godinu jer – zašto ne?!

Large miki solus bup 2

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu