Utorak
26.05.2020.

VIDEO: Što mi je ovo trebalo? Verde i Čolakhodžić
Extra_large_swiming_instructor__1_
A+ A-

Na pretposljednjoj od četiri tribine na kojima će osobe od pera i rječnika podijeliti svoja iskustva boravka na književnim rezidencijama razgovarali su Nora Verde i Goran Čolakhodžić.

Nora Verde je spisateljica i novinarka iz Zagreba. U razgovoru o književnim rezidencijama s kolegom Goranom Čolakhodžićem govorila je o svojim rezidencijama u Pazinu, Beču, Bakru i slovenskom Novom Mestu. Trenutno boravi u svom stanu u Zagrebu, radi na novom romanu i iščekuje otvaranje državnih granica i međugradskog prijevoza, kako bi konačno nekud otputovala. Listu destinacija brižljivo priprema već tjednima. 

Goran Čolakhodžić rođen je 1990. u Zagrebu. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu diplomirao anglistiku i rumunjski jezik i književnost. Prevodi prozu i poeziju. Pjesme objavio na većem broju književnih portala iz Hrvatske i regije te u časopisima, uvršten je u dvije antologije. Od 2016. sudionik je međunarodnog projekta Versopolis. Živi u Zagrebu.

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.