Ponedjeljak
22.06.2020.

VIDEO: Booksa u parku: Tribina o stripu
Extra_large_103590123_2980722601964168_7118483236251226882_n
A+ A-


Nakon pisanog intervjua s Asjom Bakić i online streama s Domagojem Zovakom i Bornom Sorom, tribina o superherojima i politici po treći je put održana u drugačijem formatu. Voditelj Leonard Jurić na Booksi u parku razgovarao je sa sociologom i povjesničarem Ivanom Roškom.

Razgovarali su o prikazima povijesti i konstelacija moći stvarnog svijeta (države, korporacije, nadnacionalne institucije) u superherojskim narativima s fokusomi na pričama o timovima Avengers Justice League, koji možda najlakše otkrivaju razumijevanje svjetske politike Marvel, odnosno, DC autora.

Video pogledajte u nastavku, a čitav raspored Bookse u parku proučite na linku.


Gostovanje se odvija u sklopu projekta "Korak dalje – prema uključivoj kulturi" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

kifla-mini-1

kifla-mini-kuc-1

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.