Petak
20.09.2013.

Dr. Ostojić: isprika zbog odsustva
Extra_large_stockholm
A+ A-

Dragi pacijenti i pacijentice,

ja sam medicinska sestra Tajana i obraćam vam se u ime doktora Ostojića. Doktor se ispričava svim oboljelima na odsustvu. Morao je hitno otputovati u Stockholm na sastanak Švedske akademije. Tamo je pozvan da bude član zdravstvene komisije koja odlučuje kome se ne smije dodijeliti Nobelova nagrada za književnost. Radi se o časnoj komisiji koja je tokom desetljeća onemogućila brojne autore u dobivanju nagrade, među kojima valja izdvojiti Tolstoja, Ibsena, Čehova, Twaina... Sve u svrhu zaštite populacije od opasnih književnih bolesti.

Doktor mi se sinoć javio iz Stockholma elektronskom poštom i potvrdio da je sve u redu. Kaže da je Stockholm lijep grad, da su građani ugodni i pretežno zdravi, te da su švedske mesne okruglice veoma ukusne.

Nakon što komisija završi rad i zaštiti svijet od literarne pandemije, doktor će se vratiti na svoje staro radno mjesto i nastaviti liječiti svoje dobre, stare pacijente. To možemo očekivati već sljedeći tjedan.

Foto: Mispahn (flickr)

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.