Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Kocke od maka

Book kocke od maka korice e1573992223917

Autor: Snježana Babić Višnjić

Izdavač: Semafora

Godina izdanja: 2019

Cijena: 100,00 kn

Broj stranica: 98

Uvez: tvrdi

Teen

Knjiga nije dostupna u Booksi! Potražite je u bolje opremljenim knjižarama i antikvarijatima u Hrvatskoj i šire! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Mlada djevojka nestaje u predgrađu. Potragu otežava to što je nitko već neko vrijeme nije vidio pa se inspektor Goran nađe u situaciji da i tragovima koji se čine iracionalnima pridaje pozornost. Kako istraga odmiče, tako se Goranu opterećenom grižnjom savjesti što je čovjek koji je umjesto njega otišao na ratište nestao, sve više čini da je i on važan dio mozaika koji bi trebao pokazati gdje je nestala djevojka.

Iz skrivenih bilježaka, koje je djevojka vodila  poput dnevnika i skrivala posvuda po kući, pomalo doznaje koliko usamljen može biti čovjek okružen ljudima i koliko zajedničkog može imati dvoje ljudi koji se nikada nisu sreli. Ili možda ipak jesu? A možda je ključ rješenja baš u tome gdje je čovjek koji je nestao u ratu, čije ime i lik prate Gorana poput duha. Kako zaliječiti rane koje zjape godinama i zbog kojih su se mnogi životi poremetili i koji je to prijeloman trenutak u kojem možemo  tijek svojeg i tuđih života. Odgovor možda zna tajanstveni čovjek koji se pojavljuje i uređuje zapuštene vrtove jer smatra da čovjek koji ima neuredan vrt ima i nered u mislima.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu