Page arrow
Revija malih knji%c5%beevnosti island booksa  27.   29.9.Add a heading  1

Velika nevolja oca Dickersona: priča iz Colorada

Book velika nevolja oca dickersona

Autor: Mislav Gleich

Izdavač: Despot Infinitus

Godina izdanja: 2022

Cijena: 129 kn

Broj stranica: 480

Uvez: meki

Proza

Knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi jer Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Jedina stvar gora od pijana svećenika za volanom mogla je biti pijani svećenik nevjernik za volanom.

Dobro ste pročitali: otac Dickerson bio je heretik i jedne je maglovite noći pregazio nedužna nesretnika. No nedužni nesretnik i nije bio bogznašto nedužan, jer sa sobom je furao dvije proturječne vozačke dozvole, pištolj, i vreću s pola milijuna dolara. A svećenik će zgrabiti vozačke, pištolj i lovu, i kidnuti natrag u pitoreskni gradić Shandsville.

U Chicagu će mafijaš Sousa saznati da njegov čovjek nikad nije stigao na ugovoreno mjesto sastanka i predao pola milijuna Sousinom neprijatelju. I dok se situacija zahuktava između dvije mafijaške stranke koje šalju poslanike u Shandsville po lovu, jedan će budalasti šerif potražiti pomoć upravo od oca Dickersona kako bi razotkrio tko je to ubio ubogog putnika one maglovite noći u Coloradu.

Pijani svećenik, bijesni mafijaši, budalasti šerif i jedna vreća s pola milijuna dolara – sve ovo i još mnogo toga čeka vas u ovom urnebesnom crnohumornom romanu, četvrtom u nizu Mislava Gleicha.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu