Sukladno važećim mjerama klub Booksa je zatvoren. / Due to COVID-19 Booksa is closed.
Close
Page arrow

Uvod u fiziku katastrofe

Book 5641

Autor: Marisha Pessl

Izdavač: Fraktura

Godina izdanja: 2009

Cijena: 169,00 kn

Broj stranica: 564

Uvez: meki

Proza

Knjigu možete kupiti u svim boljim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi jer Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

s primjesama romantične komedije i krimića... Takva pirotehnika smješta autoricu uz bok mladim, eklektičkim talentima kao što su Dave Eggers, Jonathan Safran Foer i Zadie Smith. (Vogue)

Glas na koji valja računati, darovita književnica koja pripovijeda impresivnu i nepredvidljivu priču. Je li smrt Hannah Schneider bila samoubojstvo? Ili ubojstvo? Najveće od svih iznenađenja u ovoj hrabroj i živopisnoj knjizi jest to što ne možemo dočekati da to doznamo. (The Arizona Republic)

Neobičan, domišljat i mračan, Uvod u fiziku katastrofe osebujan je roman o sveučilišnom životu, zamršenu ubojstvu i odrastanju te vragolasta satira intelektualizma i akademske zajednice. Živopisna proza Marishe Pessl doseže vrhunac u slobodnim igrama riječi, duhovitim dosjetkama, enciklopedijskim zanimljivostima i vatrometu kulturnih referenci... Njezina zanesenost jezikom izaziva užitak. (The Miami Herald)

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu