Petak
11.11.2011.

Uvod u fiziku katastrofe
A+ A-

s primjesama romantične komedije i krimića... Takva pirotehnika smješta autoricu uz bok mladim, eklektičkim talentima kao što su Dave Eggers, Jonathan Safran Foer i Zadie Smith. (Vogue)

Glas na koji valja računati, darovita književnica koja pripovijeda impresivnu i nepredvidljivu priču. Je li smrt Hannah Schneider bila samoubojstvo? Ili ubojstvo? Najveće od svih iznenađenja u ovoj hrabroj i živopisnoj knjizi jest to što ne možemo dočekati da to doznamo. (The Arizona Republic)

Neobičan, domišljat i mračan, Uvod u fiziku katastrofe osebujan je roman o sveučilišnom životu, zamršenu ubojstvu i odrastanju te vragolasta satira intelektualizma i akademske zajednice. Živopisna proza Marishe Pessl doseže vrhunac u slobodnim igrama riječi, duhovitim dosjetkama, enciklopedijskim zanimljivostima i vatrometu kulturnih referenci... Njezina zanesenost jezikom izaziva užitak. (The Miami Herald)

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.