Booksa je zatvorena od 21. srpnja do 26. kolovoza! /  Booksa is on a summer break from July 21st until August 26th.

Strah golmana pred jedanaestercem

Autor:

Izdavač: Fraktura

Cijena: 119,00 kn

Broj stranica: 128

Uvez: tvrdi

Proza

Knjiga nije dostupna u Booksi! Potražite je u bolje opremljenim knjižarama i antikvarijatima u Hrvatskoj i šire! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

 U svakom slučaju, kad se pojavio na vratima barake, u kojoj su se upravo nalazili radnici, nitko osim vođe smjene nije digao pogled s užine, te je Bloch tu činjenicu protumačio kao takvu obavijest i napustio gradilište. Na ulici je zamahnuo rukom, ali automobil, koji je projurio pored njega - iako Bloch uopće nije zamahnuo rukom da zaustavi taksi - nije bio taksi. Naposljetku se pred njim začulo škripanje kočnica; Bloch se okrene: iza njega je stajao taksi, čiji je vozač glasno negodovao. Bloch se ponovno okrene, uđe i zatraži od vozača da ga odveze do Naschmarkta.
Bio je lijep listopadski dan. Na jednom kiosku Bloch je pojeo vruću kobasicu, te potom prošetao medu štandovima do kina. Sve što je vidio smetalo mu je; trudio se opažati što je moguće manje. Ulazak u kino donio je olakšanje...

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu