Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250

Soba ogledala

Book 2376

Autor: R. CHARLES CROSS

Izdavač: INFORMATOROV BIRO SUSTAV d.o.o.

Godina izdanja: 0

Cijena: 159,00 kn

Broj stranica: 350

Proza

Knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi jer Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

»Bilo je to u kuglani Imperial Lanes dolje na aveniji Rainier«, sjeća se kolega iz škole, Denny Rosencrantz. U to je vrijeme Lee bio poznat po svojim demonstracijama karate vještina i po sklonosti započinjanju tučnjava na parkiralištu kuglane. Jimi je otišao u kuglanu gledati neke frendove koji su kuglali - jer on sam nije imao novca za to - ali ako se izuzme kratko rukovanje, vjerojatno nije imao bližih kontakta s čovjekom koji će uskoro postati legendom u svijetu borilačkih vještina. (...) (...) Jeffrey [Hendrixov account manager] je ušao u glazbeni biznis vodeći Club A Go Go u Newcastlu. »Pokazao je izuzetnu vještinu u muljanju«, sjeća se Burdon. Kad je klub izgorio u sumnjivim okolnostima, novac od osiguranja iskoristio je za potpisivanje Animalsa kao svojih prvih klijenata, a tako je i upoznao Chasa. Newcastle je imao jedinstvenu kulturu radničke klase i izraziti naglasak - Chas je pričao kao pravi »Geordie« iz Newcastlea, dok je Jeffrey - izvorno Londončanin koji je govorio cockney - znao nekoliko stranih jezika, uključujući i ruski. Premda su se u šezdesetima klasne razlike u Londonu polako brisale, što je bilo veliki dio socijalne revolucije, Chasovi su korijeni ipak bili u radničkoj klasi. Unatoč Jeffrevjevu kulturnom zaleđu, nije bio protiv rušenja konvencionalnoga: da smete poreznike, knjige je vodio na ruskom, nadajući se da će time zbuniti poreznu inspekciju. (...)

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu