Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250

Snajperist

Book 2369

Autor: ÐOÐO SUZANA ABSPOEL

Izdavač: MEANDAR

Godina izdanja: 0

Cijena: 30,00 kn

Broj stranica: 252

Proza

Knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi jer Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

...i zrelošću ispisivanja nadmašuje okvire prvijenca. Žanrovski bi djelo kojim se autorica po prvi put predstavlja pripadalo području oduže pripovijesti, to više što je radnja vremenski zgusnuta i koncentrirana oko jednog jeidnstvenog zbivanja, ali po profilaciji većeg broja likova i skiciranju atmosfere približava se dimenzijama malog romana. ... Vještina Suzane Abspoel Ðođo očituje se u sustavnoj organizaciji građe, u poigravanju narativnim modelima, u paradiranju različitih oblika i konvencija, u živoj i vrckavoj rečenici. Njezina knjiga ostvaruje “očuđenje” na humornoj razini i djeluje oslobađajuće upravo kao imaginativna konstrukcija. Stoga opravdano zaslužuje da bude apostrofirana priznanjem za najbolju prvu knjigu na hrvatskom jeziku u 2004. godini...«. ( Društvo hrvatskih književnika, izvadak iz obrazloženja Povjerenstva nagrade )

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu