Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250

Smrtonosni strojevi

Book 2367

Autor: PHILIP REEVE

Izdavač: MOZAIK KNJIGA

Godina izdanja: 0

Cijena: 99,00 kn

Broj stranica: 304

Proza

Knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi jer Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

...zapetljala se oko gornjih razina, šaljući slapove rastaljena metala niz bokove velegrada. Eksplozije su odjekivale Utrobom, podižući i prevrćući goleme dijelove ruševina po zraku poput mrtvog lišća u vihoru. Nekoliko se zrakoplova podignulo pokušavajući pobjeći, no njihovi omotači su se zapalili i oni su se smežurali i pali nazad poput malih plamenih pahulja usred velikog požara. Preživjela je samo Jenny Haniver-, jahala je na rubovima oluje, vrtjela se i propadala nošena valovima eksplozija dok su se snopovi svjetlosti duginih boja prelijevali preko njena snasta i krilaca propelera. Svi njeni motori zamukli su istovremeno već nakon prvog velikog udara energije. Tomovo znanje sada je bilo beskorisno. On se skupio u onome što je ostalo od pilotskog sjedišta bespomoćno jecajući i promatrajući kako ga noćni vjetar odnosi sve dalje i dalje od njegova umirućeg grada.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu