Page arrow

Smeće

Book 2353

Autor: IRVINE WELSH

Izdavač: SYSPRINT

Godina izdanja: 0

Cijena: 93,00 kn

Broj stranica: 384

Proza

Knjigu možete kupiti u svim boljim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi jer Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

Ray Lennox upozorava Ockyja da nas obavještava o kretanju klipana poput Alexa Setteringtona i Duha Gormana. Bogec Ocky; bil je to dost velki čekić za tak mali orah, al bitan je sport i da čoveku prođe dan. Dok se spremamo otići, Ray se okrene prema Ockvju: — Trebal bi se okanit tih tableta. Ja ih ne bi ni pipnul. Jednom sam probal, al ni išlo s poslom. Bil sam predobar prema svima. Beskorisne su u mojoj igri. Al belo, to je već druga priča — nasmije se. Ocky samo prestrašeno kima. — l nauči ju kak da pošteno popuši — nasmijem se, pokažem prema sobi i stresem glavom, a smijeh i gnušanje mi se miješaju dok odlazimo. Pred vratima si Ray i ja pljesnemo rukom o ruku. Dobri pizdek, Ray Lennox. Da je svaki seronja u policiji ko on, posao bi bil puno lakši...

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu