Page arrow
Bek 728x90px 1Bek logo boja negativ 2 300x250

Slatki snovi

Book 2330

Autor: MIHA MAZZINI

Izdavač: FRAKTURA

Godina izdanja: 0

Cijena: 79,00 kn

Broj stranica: 300

Proza

Knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi jer Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

U maniri najboljih humorista koji se s lakoćom poigravaju formama i nostalgijom, Miha Mazzini u Slatkim snovima odlazi u pejzaž industrijskog slovenskog gradića u ranim sedamdesetima te pripovijeda beskrajno zabavnu, smiješno tužnu priču o odrastanju uz film, rock i Titove fotografije na zidovima. Iz perspektive inteligentnoga ali neprilagođenoga dječaka Egona u Slatkim snovima se događaju prve ljubavi, sukob s majkom, odrastanje uz baku vjernicu, sklapanje nezaboravnih prijateljstava, borba za gramofon i sve stvari koje more svakoga adolescenata. Mazzini opisuje odrastanje u socijalizmu sedamdesetih, jednako zabavno kao i Goran Tribuson šezdesete. Slatki snovi su knjiga koja osvaja svojom lakoćom pripovijedanja, zaraznim humorom, toplinom i optimizmom koji iz nje izviru.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu