Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Područje bez signala

Book 201506081216310.peri i  za web

Autor: Robert Perišić

Izdavač: Sandorf

Godina izdanja: 2015

Cijena: 95,00 kn

Broj stranica: 428

Uvez: meki

Proza

Prije nego nas nazovete: knjigu možete kupiti u svim bolje opremljenim knjižarama u Hrvatskoj, ali ne i u Booksi! Booksa ne prodaje knjige, izuzev vlastitih izdanja.

U gradić N., zabačen i devastiran, dolaze dvojica likova i bude nadu - to je ulaz u Područje bez signala u kojem se, kao i u prethodnom Perišićevom romanu Naš čovjek na terenu, spaja lokalno i globalno u priču koja će vas istovremeno nasmijati, ali i protresti.
Od radnika do financijske elite, od konobarica do menadžerica, od domaćih do Amerikanaca... - protagonisti romana iz naoko udaljenih svjetova stupaju u odnose koji ih mijenjanju i gone u nepoznato, boreći se za opstanak i voleći, radeći puno toga što nisu planirali.
Mnogi čitatelji i čitateljice prepoznat će se u životnosti odnosa što klize između rečenog i prešućenog, a prići će likovima koje možda zaobilaze u stvarnosti.
Povezujući sadašnjost i prošlost te zbivanja na neobično širokom prostoru, od Sibira do Magreba, od Dinarida do Londona, ova priča angažira i intelektualno i emocionalno - uz neprekidno iščekivanje: što će dalje biti?

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu