Petak
11.11.2011.

Kapetan je izišao na ručak a mornari su zauzeli brod
A+ A-

...o smrti, novcu, piću, konjskim utrkama. . . otkrivajući nam usput i neke manje poznate detalje iz privatnog života. Vrijedno je ovdje spomenuti i izvrsne ilustracije underground stripa prvaka Roberta Crumba, a dodatnu vrijednost ovom izdanju daju manje poznati nastavci dnevnika autora te ekskluzivni predgovor njegove supruge Linde Lee.

". . .Smrt me škaklja po tabanima, objavljuje mi svoju prisutnost. Ja sam jedan stari prdonja, ništa više. Eto, nisam se uspio ubiti alkoholom. Bio sam blizu, ali nisam uspio. Zaslužio sam da sada živim s onim što je preostalo. . .
Kada doživite 71. nikada se ne zna kad će vam glava ekspolodirati kroz vjetrobran. Jos uvijek se pošteno napijem s vremena na vrijeme, i pušim puno više nego što bih smio. Tijelo se ljuti na mene zbog takvog ponašanja, ali i um treba povremno nahraniti. I dušu. Piće je hrana mojem umu i mojoj duši. . .

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.