Petak
03.04.2015.

Djevojka iz noćnih mora
A+ A-

No Cas Lowood ne može se natjerati da zaboravi njenu žrtvu i činjenicu da mu je spasila život. Njegovi prijatelji Carmel i Thomas stalno ga podsjećaju da bi trebao nastaviti sa svojim svakodnevnim životom i zaboraviti Annu, no za Casa nijedna živa djevojka ne može se usporediti s mrtvom djevojkom u koju se zaljubio. On svugdje osjeća Anninu prisutnost, ponekad čuje njen glas ili vidi njenu sjenu, no dok spava ona mu se pojavljuje u najgorim noćnim morama. Vidi ju izmučenu, slomljenu i rastrganu na nov i jezovit način svaki put kad se pojavi. I Cas osjeća da ga Anna doziva da je spasi iz pakla u kojem se nalazi...

Kendare Blake odrasla je u malom gradu Cambridgeu, u američkoj državi Minnesota. Diplomirala je na Sveučilištu u Ithaci i magistrirala kreativno pisanje na Sveučilištu Middlesex u Londonu. Njena ljubav je klasična mitologija i povijest, a romani Anna u haljini od krvi i Djevojka iz noćnih mora u kojima govori o neobičnoj ljubavi između lovca na duhove i mrtve djevojke osvojila je čitatelje širom svijeta.

Prevela: Jana Merlin   

POVRATAK NA VRH STRANICE
Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu.