Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Uskoro počinje Booksa u parku!

Large foto marija gasparovic6

Fotografija: Marija Gašparović.

Utorak
23.05.2023.

Ako ćete lipanj provesti u gradu ili ako s nestrpljenjem čekate Booksine programe na otvorenom, imamo dobre vijesti  – 1. lipnja počinje Booksa u parku! U parku ispred Bookse u Martićevoj 14D čeka vas bogat književno-umjetnički program osmišljen u suradnji s našim prijateljima i susjedima, brojnim organizacijama i umjetničkom zajednicom. 

Uz svježu limunadu, Booksin ledeni čaj ili kavu i, svakako, knjigu pronađite nešto za sebe – zajedno ćemo se družiti, educirati i zabavljati! Čekaju vas odlične knjige na Sajmu malih izdavača kojim otvaramo program 1. lipnja, zanimljive tribine nastale u suradnji s izdavačkim kućama, Goethe institutom, udrugom DominoHrvatskim društvom pisaca, cjelodnevno druženje s Volonterskim centrom Zagreb i još mnogo toga! 

Nastupit će zvijezde Booksina književnog programa i radionica kreativnog pisanja, slavit ćemo prijateljstvo na glazbenoj Škrabici za Antu. Subote ujutro rezervirane su za najmlađe s kojima ćemo čitati i crtati u suradnji s autori(ca)ma iz Oaza Books. Upoznat ćete mlade autore i autorice na književnom festivalu „Prvi prozak na vrh jezika” kojim ćemo zaključiti program i otići na zasluženi ljetni odmor.

Dođite i otkrijte novu knjigu, poslušajte zanimljive razgovore i čitanja, družite se s nama da nam ljeto u gradu bude bezbolnije! 

Detaljan program stiže uskoro i bit će dostupan na ovom linku!

Programe Bookse u parku podupiru: Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Zaklada Kultura nova.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu