Tim za Bolognu

Nedjelja
09.02.2014.

Prvo je Ministarstvo kulture objavilo Javni poziv za isticanje kandidature za povjerenika hrvatskog nastupa na Sajmu knjiga u Bologni 2015. Potom se sastao Ocjenjivački sud i donio odluku da se ne prihvati nijedna od dvije pristigle prijave, te predložilo da Ministarstvo kulture samo imenuje povjerenika.

U završnom činu MK doista imenuje cijeli tim koji će kreirati autorsku koncepciju i organizirati sve sve aktivnosti vezane uz nastup Hrvatske na uglednoj manifestaciji u Bologni. Tim sačinjavaju: teatrologinja Nataša Govedić, kustosica i menadžerica u kulturi Vanja Žanko, te povjesničarka umjetnosti Ana Šilović kao voditeljica cijelog projekta.

Na team buildingu kojega smo proteklog vikenda održali u podsljemenskoj zoni, u našoj brvnari, raspravili smo o ovoj odluci i zauzeli stav koji glasi: sviđa nam se tim za Bolognu, te isti bez krzmanja podupiremo. Izdvojeno mišljenje Ane iz menadžmenta nećemo navoditi jer, prije svega, dovodi u pitanje budućnost kao takvu, pa onda i samu 2015. godinu koja se, po nekim njenim katastrofičnim predviđanjima, neće ni dogoditi.

izvor: Ministarstvo kulture RH
foto: Amani Hasan

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu