Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Svježa doza Komikaza

Large unnamed
Ponedjeljak
17.04.2023.

Stiglo je i 62. izdanje Komikaza, što znači da nas je dočekala nova doza uzbudljivog pregleda autorskog, art i alternativnog stripa!

U ovom broju na 104 stranice predstavlja se dvanaest autora i autorica koji dolaze iz Hrvatske, Srbije, Portugala, Njemačke, Italije i Australije.

Projekcija novog web izdanja vrtjet će se na strip festivalu Toons & Tunes (uz izložbu i friška tiskana izdanja), u sklopu xxkomikaze majske turneje u Istri i Italiji. Dio webzina bit će tiskan u komikaze (dvojezičnom) albumu krajem godine. 

Ivana Armanini

Dvanaest odabranih redom su: Marlene AgiusKora RoginaLucija BuzančićAnđela ŽapčićDragana KuprešaninFranto Romano DFSimon MalinowskyBojan ZavišinFrancisco Sousa LoboMP Fikaris, Giovanna Fabi i Ivana Armanini

mp fikaris

MP Fikaris

Na internetskoj stranici i Facebooku pratite pozive za nove webzinove, prelistajte ovaj broj i/ili uronite u arhivu i počastite se super kreativnim stripovskim rješenjima!

Izvor: Komikaze.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu