Sesvetski pjesnički maraton

Četvrtak
20.02.2014.

Neki misle, eh gdje je travanj, daleko je to. Ali nije. Proljeće se već ćuti u zraku. Na mahove. Vezano uz travanj, slijedi jedna od najvažnijih, ako ne i najvažnija vijest ove godine. A tiče se najviše onih koji ljube poeziju. Točno 10. travnja, u prostorijama Knjižnice Sesvete održat će se 7. Sesvetski pjesnički maraton!

Najmasovnije je to okupljanje poeta u Hrvatskoj. Nigdje i nikad nećete vidjeti toliko stihoklepaca kao tog dana, odnosno predvečerja i večeri, u bajkovitom naselju Sesvete.

Najbolje od svega je što i sami možete postati dio ovog velebnog događaja. Dovoljno je ponijeti jednu do dvije pjesme i prije toga se najaviti na mailove:

ivbabic@gmail.com ili ured@hrvatskodrustvopisaca.hr

Možete i telefonom ili mobitelom na brojeve: 2002-064 (Knjižnica Sesvete), 091/578-2969 (Ivan Babić) i 487-6463 (HDP)

Javili smo vam na vrijeme, tako da ne možete reći, eh, ovo-ono, prekasno smo doznali i slično. Kao mamac najavljujemo i možebitni nastup naše volonterke Urške koja se hrusti pročitati svoju poemu Kričanje srca.

izvor: promotivni materijal

foto: Mihal Orela

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu