Sajam taštine

Utorak
23.03.2010.

Pa kažu sljedeće:

"Niknuo na ruševinama suvremenog novinarstva, Sajam taštine ambiciozni je književni podlistak koji se već u prvom nastavku razvio u malu novinu u kojoj autori smiju biti tašti i – pisati (duge) tekstove, bez opasnosti kraćenja. Jer ne mislimo da je sve dulje od jedne kartice vrišteća opasnost što izaziva dosadu u čitatelja.

Naši prijatelji, sve iskusni vuci i vučice tiskanih medija, napisali su tekstove o najraznoraznijim temema — od Facebooka i e-knjige, preko Von Triera i McQueena pa do Filona Aleksandrijskog — a nakon duplerice u izvedbi Borisa Bućana (Žena na mjesečini), slijede izabrana poglavlja iz nekih od najočekivanijih knjiga proljetne sezone: između ostalih tu su Divlji detektivi Roberta Bolaña, Tiepolova ružičasta Roberta Calassa i Crna knjiga Orhana Pamuka.

Sajam taštine distribuirat će se po svim boljim gradskim i prigradskim knjižarama, knjižnicama, kafićima, frizerskim salonima i zubarskim čekaonicama pa kad mu se nađete na domak ne propustite prigodu da preuzmete Vaš vlastiti primjerak. Sajam taštine — to je kao da sjednete u bečku kavanu i tamo s dragim prijateljima vodite duge razgovore. Besplatan, za razliku od svih stvari koje imaju cijenu. Recesijska novina za nula kuna."

U četvrtak, 25. ožujka u 18 sati, u kinu Europa održat će se dvostruko predstavljanje: predstavljanje knjige Demoni i novinari Milane Vuković Runjić te predstavljanje prvog broja kulturnog trač magazina Sajam taštine. Knjigu će predstaviti Velimir Visković i Igor Mandić, a časopisu će govoriti urednica Milana Vuković Runjić.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu