Preporuka mladim lezbijkama

Ponedjeljak
23.06.2014.

Mlade lezbijke vjerojatno i same znaju što bi čitale, ako im je već do čitanja, ali Ashley C. Ford s BuzzFeeda nesebično im priskače u pomoć i nudi popis od 15 knjiga koje bi svaka mlada lezbijka morala pročitati.

Mislim 'morala', helouuu, nikaj se ne mora. Osim platiti režije i umrijeti. Znači – nije nikakvo moranje, već prijedlog.

Drage mlade lezbijke (ne znamo zakaj su isključene starije lezbijke – valjda upravo zato kaj su starije, pa su to već odavno sve proučile i pročitale), možete čitati kajgod, a ovdje vam se samo predlaže, dakle – nudi kao mogućnost, popis od 15 knjiga koje bi bilo kul da pročitate.

Tako barem predlaže Ashley C. Ford. Mi se ograđujemo. To jest – suzdržani smo. Mi bi vam predložili svaku dobru knjigu, kao i hetero curama. Ili biseksualnim curama. Ili bilo kojim drugim curama bile one mlade, mlađe ili malo starije. Hoćemo reći (đizs krajst, ovo je baš osjetljivo pitanje) – dobra knjiga je dobra knjiga, pa bili vi štogod vam drago.

Vrlo je važno da ipak malo čitate u životu. Srdačno vas pozdravlja vaša Booksa!

Boook!

foto: Etienne

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu