Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Otkazano gostovanje Alaina Badioua

Large petrova gora Petrova gora (Foto: Wikipedia)
Nedjelja
13.03.2016.
Nažalost, zbog bolesti, francuski filozof Alain Badiou je otkazao svoje gostovanje u Hrvatskoj. Uprkos tome organizatori će održati dio programa, i to:
- 18.03. [petak] u 19h u Booksi, razgovor Poezija, komunizam, sreća u kojemu sudjeluju Vladimir Đurišić, Judith Pollet, Slobodan Karamanić, Ivana Momčilović, Ivan Šamija i Leonardo Kovačević.
- 19.03. [subota], posjet Petrovoj gori i na njoj iscrpniji razgovor Poezija i komunizam, kao i nekoliko simboličkih akcija sjećanja na dane otpora i antifašističke borbe. Sanja Horvatinčić će voditi kroz spomenički memorijal.
Kroz sve programe, Nina de Vromme, nizozemska redateljica, započet će sa snimanjem filma koje će se završiti naknadnim intervjuom s Alainom Badiouom na temu 'Fašizam, komunizam, sreća'.
Konačno, svi koji dođu na razgovor u Booksu dobit će primjerak Badiouove knjige Metafizike stvarne sreće koju su upravo objavili Booksa i MaMa.
Čekamo vas!
Edicija Jugoslavija, Mama, Booksa
Možda će vas zanimati
U fokusu
Homepage coca cola crisis in india by latuff2 16.03.2016.

Intervencija u Hrvatskoj

Francuski filozof zalaže se protiv globalnog kapitalizma i lokalnog nacionalizma, te za pronalaženje nove modernosti.

Piše: Booksa

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu