Page arrow

Od Interlibera ipak ništa

Large interlib Foto: Sajam Interliber Facebook
Ponedjeljak
02.11.2020.

Tek što smo javili da će se ovogodišnji Interliber održati uz stroge zdravstvene i sigurnosne mjere, eto pak nove vijesti - 43. izdanje omiljenog nam sajma ipak je otkazano.

Javio je to Profil na svom Facebook profilu. Podsjetimo, Interliber se na Zagrebačkom velesajmu trebao održati od 10. do 15. studenog 2020., a ovo je prvi put da je otkazan od 1977. godine.

Doduše, ako je bilo suditi prema podijeljenosti samih izdavača oko sudjelovanja na ovogodišnjem Interliberu, prevelikoj odgovornosti za zdravlje, te velikom broju epidemioloških mjera koje se sasvim sigurno ne bi mogle glatko provoditi među vječito ogromnom sajamskom publikom, ne možemo reći da nas je ovaj razvoj situacije iznenadio.

Za one koji tuguju jer im je ukinuto glavno mjesto nabave božićnih poklona, gotovo svi izdavači organizirat će prigodne sajamske popuste i akcije u svojim knjižarama i u online trgovinama. Ne preostaje nam ništa, čini se, osim nadati se većem, ljepšem, opuštenijem i bezvirusnom Interliberu sljedeće godine. 


Izvor: Profil knjiga Facebook

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu