Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Novi broj Komikaza!

Large comic strip webzine komikaze 65 flayer 1

Foto: Komikaze.

Utorak
16.04.2024.

Super vijesti za sve stripaše i zaljubljenike u devetu umjetnost – dostupan je novi broj Komikaza, i to šezdeset i peti po redu!

Radi se o mreži za širenje strip aktivnosti na world wide webu te elektronsku i tiskovnu distribuciju stripova pretežito mladih autora_ica. Cilj je povezati strip aktiviste balkanske regije i svijeta radi razmjene informacija i konkretnih strip proizvoda. 

komikaze webzine br. 65 donosi 13 autora_ica art, alternativnog i autorskog stripa, od kojih je čak 9 autorica, a redom su zastupljena imena iz Hrvatske (8), Slovenije, Francuske, Italije, Austrije i Amerike. 

– Nicole Rodrigues

Autorice i autori čije radove odsad možete prelistavati su: 

Léo Quievreux, Cristina Gardumi, Marie Vermont, Nicole Rodrigues, Žiga Sever, Janis Beletić, Sonja Pavin, Ivana Bajcer, Matija Meštrić, Stipan Tadić, Iva Bolfek, Ena Jurov i Ivana Armanini.

– Marie Vermont

Evo i poveznice na kojoj je više detalja o autori_cama.

Želite li saznati nešto više i o samom projektu, bacite oko na naš Književni upitnik u kojemu smo nekoliko pitanja postavili Ivani Armanini, strip-autorici i likovnoj umjetnici, voditeljici Komikaze udruge. 

Uživajte u novom broju, već jedva čekamo sljedeći!

Izvor: Komikaze

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu