Lynn Shepherd u Zagrebu

Lynn Shepherd (Foto: Lumen izdavaštvo)
Četvrtak
12.11.2015.
Lumen izdavaštvo dovodi na Interliber Lynn Shepherd, autoricu vrlo popularnih povijesnih kriminalističkih romana među kojima su Fatalna bliskost i Probodeno srce. Lynn Shepherd gostovat će na Interliberu u subotu, 14. studenog (u 13 sati na štandu Školske knjige) i tom prilikom predstaviti obje knjige te razgovarati s hrvatskim čitateljima.
Lynn Shepherd je doktorirala englesku književnost na Oxfordu, a ljubav prema klasicima prenosi u svoj književni opus na vrlo zanimljiv način. U romanu Fatalna bliskost istražuje jedan od najvećih književnih misterija vezan za lorda Byrona i bračni par Percyja i Mary Shelley.
U novom romanu naslova Probodeno srce, detektiv Charles Maddox rješava slučaj vezan za tajanstvenog austrijskog plemića Von Reisenberga, velikodušnog donatora Sveučilišta u Oxfordu koji postaje žrtvom zastrašujućih šaputanja i legendi. Grozničava potraga za zlom odvodi detektiva do zaključanih vrata barunova tajanstvenog boravišta.

Kako je nastalo legendardno čudovište Frankenstein i zašto je toliko tragedija povezano sa bračnim parom Shelley – samo su neka od pitanja na koja će posjetitelji Interlibera dobiti odgovor iz prve ruke.

***

info: Lumen

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu