Knjižara UPI-2M BOOKS od sad i u Splitu

Srijeda
17.11.2010.

Knjižara, koja je smještena u samoj gradskoj jezgri, nalazi se u sklopu splitske podružnice Instituta za povijest umjetnosti, čime je zapravo i cijela Kružićeva ulica dobila malo drugačije konture.

Police u knjižari podijeljene su po područjima - arhitektura, graditeljstvo, dizajn, umjetnost. Svjetska i domaća arhitektura predstavljena je cjelovitom i raznovrsnom ponudom s posebnim naglaskom na iznimno veliku ponudu pojedinačnih brojeva arhitektonskih časopisa i pretplata (Detail, El Croquis, A+U, A10, Topos, Oris...). Osim toga, u knjižari možete naći i monografije arhitektonskih velikana, knjige posvećene pojedinim vrstama materijala, stručne priručnike, knjige o stambenoj arhitekturi, interijerima, komercijalnim prostorima, urbanizmu... Osim arhitekture, veliki dio prostora prodajnog mjesta posvećen je graditeljstvu koje nimalo ne zaostaje za arhitektonskim dijelom ponude. Tu se nalaze rječnici, graditeljske norme, drvene i betonske konstrukcije i sl. Što se dizajna tiče, u knjižari možete pronaći naslove iz produkt dizajna, grafičkog dizajna, dizajna vizualnih komunikacija, teorije i monografije. U području umjetnosti naglasak je stavljen na izdanja posvećena Splitu. Posebnost su i izdanja Instituta za povijest umjetnosti (studije, monografije, zbornici, časopisi).

Za razliku od svoje zagrebačke knjižare, UPI-2M BOOKS u Splitu je postavio i malu, ali vrijednu, ponudu za turiste koja uključuje vodiče i karte te nezaobilaznu 'kavu za van'. Velika novost bit će i mnoštvo dizajnerskih predmeta koji uskoro pristižu u ponudu.

Opći podaci: UPI 2M BOOKS, knjižara za arhitekturu, graditeljstvo, dizajn i umjetnost; adresa knjižare u Splitu: Kružićeva 5, Split, telefon: 021 344 024, mail: split@upi2mbooks.hr; www.upi2mbooks.hr.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu