Za boravak u klubu Booksa potrebna je Covid potvrda. / Covid Certificate is mandatory in Booksa.
Close
Page arrow

KaLibar bestiVal

Large 70007547 2417560381667932 9066608913121542144 n Izvor: KaLibar bestiVal
Srijeda
18.09.2019.

Sedmo izdanje Festivala književnosti i kulture KaLibar bestiVal održat će se od 26. do 28. rujna. Festival se dosad održavao u Zadru, a od ove godine trajno je premješten u Varaždin.

Festival započinje uručenjem Nagrade Post scriptum za književnost na društvenim mrežama Lidiji Deduš i predstavljanjem zbirke Mogućnost povremenih oborina dobitnika 2018. Mladena Blaževića. Slijedi predstavljanje romana Predraga Ličine Bljuzga u praskozorje te film Teleport Zovko. Prvi dan završava predstavljanjem zbirke Trideset deveti maj (i druge pjesme) Marka Tomaša.

U petak će se održati predstavljanje zbirke Andrijane Kos Lajtman Teleidoskop i te dviju knjiga Dinka Krehe Bio sam mladi pisac i Simptomi. Slijedi promocija knjiga Darka Cvijetića Schindlerov lift i Snijeg je dobro pazio da ne padne. Predstavit će se i novi roman Damira Karakaša Proslava. Dan završava predstavom Med zidima grupe GLLUGL, redateljice Selme Spahić

U subotu će biti predstavljene zbirke Goranovaca, Denisa Ćosića Crveno prije sutona i Monike Herceg Lovostaj te zbirka pričča Maše Kolanović Poštovani kukci. Festival završava koncertom Damira Avdića.

Više informacija na linku.

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu