Page arrow
Web banner 3 korekcijaBanner mobile 3 korekcija

Interliber u malo drugačijem izdanju

Large 75625421 1438056219697031 5386308113567580160 n

Foto: Interliber - sajam knjiga.

Petak
05.11.2021.

Više ni ne pamtimo koliko je puta od izbijanja pandemije sajam Interliber odgođen, premješten, otkazan - bitna vijest jest da se ovog studenog on napokon održava. Zagrebački velesajam od 9. do 14. studenog 2021. bit će opet glavno okupljalište knjigoljubaca i knjigolovaca, a ako se trenutnim brojkama usprkos odvažite ondje poći, prije susreta s knjigama očekuje vas strogi protokol. 

Interliber će se održati u paviljonima 5, 6 i 7a, a sudjelovat će više od 230 izlagača iz 14 zemalja. Neki izdavači su zbog trenutne epidemiološke situacije odustali od sudjelovanja, no većinu ćete ipak zateći na Velesajmu. Osim toga, na Interliberu ćete moći poslušati i brojne razgovore s autoricama i autorima te predstavljanja knjiga, a i dobiti potpis u svoj primjerak knjige - detaljan program događanja pronađite ovdje.  

Ulaz na sajam moguć će biti uz predočenje Covid potvrde, potvrde o cijepljenju, preboljenju, ili negativnog testa, a dozvoljen broj posjetitelja je, naravno, ograničen, pa je sasvim moguće da ćete morati upogoniti svoje strpljenje jer će biti privremenih obustava ulaska. 

Za one koji su se ipak naviknuli na sigurniju, online kupovinu knjiga, Zajednica nakladnika i knjižara kroz projekt Knjiga svima i svuda, koji se održava u istom tjednu, nudi brojne naslove po akcijskim cijenama. 

Za više informacija posjetite stranice Interlibera, a mi vam, ako odlučite posjetiti ga, želimo sigurno šetanje među knjigama. 


Izvor: Zagrebački velesajam

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu