Sukladno važećim mjerama klub Booksa zatvoren je od 28.11. do 21.12. / Due to COVID-19 Booksa is closed from November 28th until December 21st.
Close
Page arrow

Ferićeva radionica proze - prijavi se!

Large  mg 6694
Nedjelja
23.08.2020.

Ako pišete ili pokušavate pisati nešto prozno, a niste sigurni valja li to, je li vaš talent spreman izići na sunce i rado biste čuli drugo mišljenje, Booksina Radionica pisanja kratke priče baš je ono što vam treba. Ako vam k tome nije mrsko čuti konstruktivni komentar ili kritiku, a veseli vas i druženje s kreativcima sličnih nastojanja, čitajte dalje jer ova bi vam radionica mogla baš fino pasati.

Radionica će trajati dva i pol mjeseca, od kraja rujna do sredine studenog. U tom vremenskom razdoblju voditelj čvrstog pera i meke ruke Zoran Ferić s polaznicama i polaznicima sastaje se jednom tjedno, u večernjim satima. On će s vama dijeliti edukativne priče, savjete i trikove iz spisateljskog života i omogućiti da izbjegnete barem poneku početničku grešku. Na ovim se sastancima čitaju zadaće, međusobno se komentiraju, daje se podrška i ohrabrenje, smije se, jada, tješi.

Cijeli će proces kulminirati javnim događanjem na koji ćete pozvati mame, tate, bake i strine i pročitati svoje priče u klubu Booksa. Te će priče potom i biti objavljene na našem portalu u rubrici Zadaćnice.

Budući da je broj mjesta ograničen jer se ne može kvalitetno raditi s velikim brojem osoba, potrebno je poslati prijavu na adresu booksa@booksa.hr. Ona treba sadržavati vašu kratku biografiju i vlastiti prozni tekst ne duži od pet kartica. Prijave možete slati najkasnije do nedjelje, 13. rujna s naznakom "Za radionicu kreativnog pisanja".

Za sve ostale informacije, ili ako imate pitanja, javite nam se na istu e-mail adresu ili na 01/ 4616 124.

Hitro za tipkovnicu i prijavite se!

Korištenjem portala Booksa.hr pristajete na prikupljanje cookiea.
Booksa.hr koristi kolačiće u svrhu analize posjećenosti stranice, kako bismo vidjeli što volite čitati i konstantno poboljšavali naš sadržaj.
Booksa.hr ne koristi vaše podatke ni u koju drugu svrhu